Schilderwerk binnen en buiten

Bij Kokje Glas- en Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor al uw kwaliteitsschilderwerk, zowel binnenshuis als buitenshuis. Wij verzorgen schilderwerk met lakken van topkwaliteit.

U kunt bij ons ook terecht voor beglazing en glasweefselbehang. Niet alleen in Waalwijk, maar in heel Nederland. We komen graag bij u langs voor een advies op maat.

Mail ons info@kokjeschilderwerken.nl of bel direct Vincent 06 41990868 of Alex 06 41990834

Kwaliteit en vakmanschap maken dat uw pand er weer prachtig uitziet en optimaal beschermd is. Omdat niet elke ondergrond hetzelfde is, adviseren wij graag welke materialen en verf voor u het beste zijn.

  • Schilderwerk is sterk sfeerbepalend voor uw woning of bedrijfspand.
  • Alle onderdelen zeggen iets over wie u bent en wat u wilt uitstralen.
  • Wij kunnen alle facetten hiervan zorgvuldig, professioneel en in goed overleg met u realiseren

Dit vinden wij heel belangrijk

De werkomgeving wordt zorgvuldig door ons afgedekt. Omdat wij nauwkeurig en efficiënt werken zal overlast zoals afval en schuurstof tot een minimum beperkt worden. En wanneer wij de deur sluiten, zal de werkvloer er weer netjes uitzien.

Onderhoud

Periodiek onderhoud is van essentieel belang voor schilderwerk. Samen met u kunnen wij een onderhoudsschema opstellen met daarin de frequentie waarmee het onderhoud uitgevoerd kan worden. De mate waarin schilderwerk bloot staat aan zon, regen en wind is van invloed op de levensduur. Binnen of overdekt schilderwerk heeft immers veel minder last van weersinvloeden dan buitenschilderwerk.

Kokje Glas en Schilderwerken heeft diverse grote projecten in heel Nederland uitgevoerd, maar in de particulieren sector zijn we ook zeer actief. Zo voeren we regelmatig schilderwerk uit voor particulieren in de omgeving van Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Den Bosch en Tilburg. Woont u verder weg? Geen probleem, we werken in het hele land.

Neemt gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bel ons

Vincent Kokje
06-41990868

Alex van de Bunt
06-41990834

5 goede redenen om te kiezen voor

Kokje Glas en Schilderwerken

Duidelijke afspraken

Wij gebruiken uitsluitend professionele materialen

U wordt geheel ontzorgd

Wij verzorgen de complete afwerking

U krijgt garantie op de uitgevoerde werkzaamheden

Binnen-/buitenschilderwerk, beglazing of glasweefselbehang nodig?

Bel ons Vincent 06 41990868 of Alex 06-41990834