Wie zijn wij

Kokje Glas- en Schilderwerken VOF is sinds 1997 actief en inmiddels een begrip geworden in Waalwijk en omgeving maar ook ver daarbuiten.

Over Kokje Glas- en Schilderwerken

Met onze vakkundige medewerkers streven wij altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit in buiten- en binnenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand.

Natuurlijk adviseren wij u graag bij de kleur- en materiaalkeuze en voeren wij al onze diensten zorgeloos voor u uit. Uiteraard vooraf voorzien van een heldere en vrijblijvende offerte.

Naast schilderwerkzaamheden behoren ook houtsanering (houtrot reparaties), wandafwerking (zoals wandweefsel, behang, sauswerk) en beglazing tot onze diensten.

Weliswaar is het lage btw-tarief gestegen van 6% naar 9%, toch geeft dit voor de particuliere sector nog een aardig voordeel voor woningen van 2 jaar en ouder.

Vanzelfsprekend geven wij garantie op onze uitgevoerde werkzaamheden.

Kijk snel verder op de website en maak een afspraak om te weten of uw woning of bedrijfspand aan onderhoud of verandering toe is.

img_3315
Vincent en Alex
schilderwerken

Schilderwerk binnen en buiten

Schilderwerk is sterk sfeerbepalend voor uw woning of bedrijfspand. Alle onderdelen zeggen iets over wie u bent en wat u wilt uitstralen. Wij kunnen alle facetten hiervan zorgvuldig, professioneel en in goed overleg met u realiseren

beglazingen

Beglazing

Wij verzorgen de levering van het glaswerk en het plaatsen/monteren in de kozijnen, ramen en deuren van uw vastgoed. En zijn door jarenlange ervaring gespecialiseerd in in het plaatsen van beglazing op moeilijk bereikbare plaatsen.

glasweefselbehang

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang is een nieuwe behangsoort, dat ook wel glasvezelbehang, glasvliesbehang of stucbehang wordt genoemd. Het materiaal is steviger dan van papierbehang. Het materiaal heeft daarom een beschermende uitwerking op uw muur.

Bel ons

Vincent Kokje
06-41990868

Alex van de Bunt
06-41990834

5 goede redenen om te kiezen voor

Kokje Glas en Schilderwerken

Duidelijke afspraken

Wij gebruiken uitsluitend professionele materialen

U wordt geheel ontzorgd

Wij verzorgen de complete afwerking

U krijgt garantie op de uitgevoerde werkzaamheden

Binnen-/buitenschilderwerk, beglazing of glasweefselbehang nodig?

Bel ons Vincent 06 41990868 of Alex 06-41990834